Blog

Verifica actualizarile pietii

Back to School

Back to School

Back to school. A început școala! Odată cu noul an școlar, începe și o nouă perioadă în viața copiilor tăi. Poate pentru noi un an nu face o diferență atât de mare; însă în viața unui copil un an face cât 10 ani de-ai unui adult în ceea ce privește schimbarea personalității lui. De asemenea, mediul înconjurător al unui copil influențează foarte mult dezvoltarea lui armonioasă.

Cât timp copii sunt la grădiniță, respectiv clasele primare, încă sunt foarte atașați de părinți, de locurile familiare, cât și de prietenii lor de joacă, jucării și personajele lor preferate din basme, povestiri și desene animate. Deocamdată cam până aici se extind noile lor cuceriri din această lume. De aceea este foarte importantă amenajarea corespunzătoare a încăperii în care își are reședința micuțul tău erou. În general, este bine să optezi pentru o cameră spațioasă, luminoasă și viu colorată, iar pentru a-i oferi odraslei tale o copilărie ca-n povești este recomandat să-i decorezi camera corespunzător- cu perdele, covoare, mobilă, pereți cu personajele lor preferate. Nu uita de toate jucăriile care trebuiesc depozitate; încearcă să pui de-o parte un spațiu destinat jucăriilor, astfel va fi mult mai ușor să ordonezi camera copiilor.

2b9d7418b53c8ea9f2c0a9f12a677877

Anii de gimnaziu vin cu surprize la pachet pentru părinți. Copii lor vor, de acum, să devină mult mai independenți; este perioada pubertății, de acum adolescenți, ei vor fi mereu în căutarea ideilor noi. Aceasta este perioada în care camera copilului tău se va schimba cel mai mult. Atmosfera de poveste nu se mai potrivește cu personalitatea în dezvoltare a adolescentului tău. El este, de acum în căutarea realismului, nu mai sunt atât de interesați de povestirile fictive. Adolescenții preferă o cameră mult mai simplă, însă totuși încăpătoare. Vizitele prietenilor vor juca un rol important în design-ul camerei, deoarece de acum părerea prietenilor contează foarte mult pentru ei. Ca părinte este bine ca în această perioadă să fii deschis schimbărilor cerute de copilul tău. Lasă-l să aleagă și oferă-i sfaturi, nu reguli. Nu-i limita imaginația, oferă-i oportunitatea de a experimenta ceva nou și dă-i libertatea de a lua decizii mici, precum culoarea camerei, mobila, perdelele, etc.

1400961637836

Deja pe la sfârșitul liceului, copilul tău s-a maturizat. În cele mai multe cazuri deja a descoperit cine este și ce anume își dorește să devină în viitor. Adolescentul rebel de acum este un adult responsabil în devenire. Prioritățile lui s-au schimbat, se concentrează mai mult pe construirea viitorului său decât pe micile detalii din camera sa. În această perioadă vei fi uimit de simplitatea pe care o va căuta când vine vorba de aranjarea camerei. De asemenea, tinerii nu vor mai opta pentru încăperi mari, ci pentru camere mai mici, un loc rezervat doar lor. De acum e bine să-i dai mână liberă liceanului tău să facă toate alegerile când vine vorba de amenajarea camerei lui; fără emoții, vei fi plăcut uimit de deciziile lui cu siguranță.

Studyshots Photography for the Education Sector

Începe școala! E un timp de bucurie pentru elevi, atât pentru revederea colegilor și acceptarea noilor provocări, cât și pentru noua lor cameră. Prin simpla reamenajare a camerei copilului tău, te vei bucura de zâmbetul lui sincer. Have a happy back to school!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>