Blog

Verifica actualizarile pietii

10 Criterii Conform Carora sa iti alegi Locuinta Ideala

10 Criterii Conform Carora sa iti alegi Locuinta Ideala

Îți dorești să ai propria ta locuință? Să nu te deranjeze nimeni, sau să nu fii stresat de plata chiriei? Atunci probabil ești deja în căutarea proprietății care ți se potrivește. Când vine vorba de alegerea unei locuințe noi, toți ne dorim să evităm surprizele neplăcute și să investim cu atenție în viitorul nostru.

Iată 10 criterii de care trebuie să ții cont pentru a-ți satisface așteptările:

1. Prețul -  verifică dacă valoarea cerută de vânzător se regăsește în prețul zonei, în calitatea materialelor. Cere informații unei agenții imobiliare și verifică și la ce preț s-au vândut recent apartamentele în acea zonă.

2. Vizionează - este foarte important să cunoști cât mai multe oferte pentru a hotărî care este cea mai potrivită pentru tine.

Real-Estate-Image

3. Distanta față de facilitățile importante - cât de apropiat este amplasat imobilul față de școli, spitale, farmacii, centre comerciale. În situații de urgență este recomandat să ai posibilitatea de a ajunge cât mai repede la facilitățile importante.

4. Siguranța - ce măsuri de siguranță sunt în zonă, dacă sunt camere de luat vederi, portar sau interfon, cât de ușor poate cineva intra în clădire.

5. Vechimea clădirii - află dacă facilitățile în clădire necesită reparații sau înlocuiri, cum este catalogat în caz de cutremur. Ar fi bine sa aveți expertiza unui arhitect în aceste cazuri.

6. Balconul - alege un balcon care îți poate aduce satisfacția de a avea ziua mai plăcută; unul cu o priveliște frumoasă. Evită vederile spre gropi de gunoi, spre alte clădiri sau șantiere interminabile.

7. Zona - îți dorești o zonă liniștită, retrasă de aglomerarea orașului, sau ai prefera energia generată de activitatea din centrul orașului?

sweden11

8. Loc de parcare - dacă dispui de o mașină, este foarte important sa afli dacă vei avea un loc de parcare inclus. Dacă nu, trebuie sa te interesezi dacă poți închiria unul sau unde ai putea parca mașina.

9. Factori de zgomot - dacă dorești să achiziționezi o proprietate în care să locuiești pe o perioadă de timp îndelungată, ar fi bine să iei în considerare factorii de zgomot (cluburi, terase cu muzică live, vecini, trafic etc) pentru că nu ai vrea sa fie zgomot la orele târzii. Înainte de a cumpăra apartamentul ar fi ideal să vizitați clădirea în timpul serii și în timpul orelor de vârf ca să vedeți cum este zgomotul în zonă. 

10. Costurile de întreținere- cât te va costa întreținerea, utilitățile, curățenia, paza? Calculează-ți cheltuielile lunare înainte de a decide achiziția unei locuințe noi! Ai putea constata ulterior că nu îți permiți această mutare. Confortul personal este esențial, așa că nu e cazul să ajungi să faci economie la încălzire sau apă.

Ne dorim ca fiecare dintre voi să vă găsiți locuința perfectă. Suntem mereu la dispoziția ta, contactează-ne și te vom ajuta să achiziționezi proprietatea care ți se potrivește ție cel mai mult!

Echipa Private Estate.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>