Blog

Verifica actualizarile pietii

Jocul culorilor in 2017

Jocul culorilor in 2017

Te-ai săturat de nuanțele încăperilor din casa ta? Ei bine, îndrăznește și joacă-te de-a culorile. Jocul culorilor poate deveni foarte interesant. Schimbarea culorii pereților din camere îți va oferi feeling-ul de nou.

Pentru ca să-ți ușurăm jocul, ți-am pregătit mai jos o listă cu cele 8 culori ale anului 2017.

1. Chinoiserie Red

Această nuanță de roșu, numită și Million Dollar Red, este mai închisă decât roșul cu care suntem obișnuiți, însă nu ajunge până în vișiniu. Este o culoare intensă, de impact care arată bine combinată cu alb și culori pale. Pentru încăperi în stil regal-elegant se poate folosi Chinoiserie Red combinat cu nuanțe de crem și negru.

gallery-1500484711-red

2. Deep Turqoise

Această nuanță închisă de turcoaz este din ce în ce mai mult folosită în ultima vreme. Turcoazul este foarte liniștitor și calmează. Este culoarea cerului de după furtună și nuanța oceanului. Deep Turquoise arată bine combinat cu alb și nuanțe de galben muștar. De exemplu, tavanul și mobila albă, pereții turcoaz închis și perdele galben muștar. Este o idee bună pentru camerele de oaspeți, sau pentru birou.

image1

3. Dark plum sau Autumn Purple

Iată o altă culoare intensă, care, însă este foarte calmantă. Mov închis- culoarea perfectă pentru dormitor. Este o culoare care întunecă, însă combinată cu alb, crem, gri sau chiar o nuanță pală de verde lămâi aduce o o balanță perfectă între prea întunecat și prea luminos.

e377502a17f0131db2ef0f338cb01f84--purple-bedroom-decor-plum-bedroom

4. Windsor pink

Ești iubitoare de roz? Ți-ar plăcea mult o încăpere roz, însă nu dorești să pară o nuanță copilăroasă? Atunci nuanța millenial pink, sau windsor pink este exact ceea ce cauți. Această nuanță arată bine combinată cu maro, gri, alb și puțin verde esmerald închis ici, colo. Cât pentru încăperi, roz se potrivește pentru bucătărie, hol, bibliotecă și chiar pentru băi.

369d5b879bc805d297d6a7181a72743f--wall-colours-paint-colours

5. Salsa dancing

Denumirea sună interesant, nu? Cum ar fi să fii într-o încăpere care să îți aducă aminte de dansatorii energetici și grațioși de salsa? Această culoare este, de fapt o combinație între maro închis și portocaliu, mai este numită și burnt orange (portocaliu ars). O bucătărie, o sufragerie, sau chiar o cameră oarecare devine mult mai elegantă datorită acestei culori. Este culoarea toamnei, foarte romantică. Poate fi combinată cu o varietate de culori: alb, crem, lămâi, negru, gri, verde pal, roz pal și neapărat câțiva stropi din culoarea complementară- albastru.

burnt-orange-bedroom-ideasburnt-orange-bedroom-2017-ubmicc-ideas-home-decor-modern-orange-bedroom-2017-34

 

6. Oval room blue

Albastru închis amestecat cu gri, aceasta e culoarea oval room blue. Nuanță perfecta pentru bucătării și băi. Știai că în 2016 bucătăria anului, de asemenea, a fost amenajată cu nuanțe de oval rool blue? Este o culoare care arată foarte bine combinată cu negru, gri închis, maro închis și neapărat alb sau crem.

 

image1 (1)

 

7. Olive

Ce altă nuanță de verde este mai frumoasă și calmă ca și verde olive? Culoarea măslinie merge bine cu alb, negru, crem, maro și galben muștar sau puțin portocaliu ars. O culoare unică pentru o sufragerie pe măsură, de asemenea folosită și pentru dormitor sau băi.

c4d7d92295220b6d11a0021db86efc07

8. Inner Glow

Ai o încăpere întunecată în care ai dori să aduci mai multă lumină? O variantă ușoară poate fi vopsirea pereților cu o nuanță de galben pal. De asemenea dacă îți place ca încăperile mari să dea o impresie primitoare, de concediu, odihnitoare, atunci Inner Glow este culoarea perfectă pentru tine.  Această culoare arată bine în bucătării, biblioteci, birou, sufragerie și chiar și în băi. Nu uita să pui și câteva obiecte de design mov, culoarea complementară. Poți combina această nuanță de galben deschis cu gri, negru, alb, albastru pal, verde deschis, etc.

New-Benjamin-Moore-Inner-Glow-51-About-Remodel-with-Benjamin-Moore-Inner-Glow

Acestea sunt doar câteva dintre culorile în trend ale anului 2017. Simte-te liber să te joci de-a Jocul culorilor și amenajează-ți încăperile după cum îți place. Nu te simți presat de părerea celorlalți, un proverb rus spune: La gust și la culoare, prieten nimeni n-are. Fii creativ și bucură-te de munca ta. Care este culoarea ta preferată pentru o încăpere?

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>