Inapoi la rezultate

Investitie!!! Showroom Modern 167 Mp De Vanzare, Semicentral

167 m2 SU
1
Etaj Parter
Targu Mures , Semicentral , Mures
Pret vanzare:  420,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 1
Suprafata construita
  • 90m2
Etaj
  • Parter
An constructie
  • 2018

Facilitati

INVESTIȚIE!!! Vă oferim spre vânzare o oportunitate de investiție un Showroom de lux cu preluare de chiriași, situat într-o clădire nouă, în imediata apropiere a clădirii de birouri Multinvest și a centrului comercial Intercora de pe strada Gh. Doja.

Parterul este conceput pentru un Showroom de lux, în suprafață de 167 utili, cu o vizibilitate maximă, fiind o locație comercială ideală pentru orice companie. Este un showroom tip open space, un spațiu elegant, cu un design interior ușor adaptabil oricărui tip de activitate. Fațada este din sticlă de mari dimensiuni pe trei laturi cu deschidere la strada Gheorghe Doja și vedere panoramică la exterior.

Spațiul este deosebit prin suprafața vitrată mare oferind lumină naturală, vederea frumoasă asupra orașului, finisajele de calitate, încălzirea în pardoseală, geamuri mari tripan cu tâmplărie Veka, aparate de aer condiționat și toalete separate.

Se poate monta reclama luminoasă pe un perete exterior direct la strada Gh. Doja.
Showroom-ul beneficiază de 5 Locuri de parcare în față.

Cei interesați pot achiziționa Showroom-ul la prețul de 420 000 Euro.


Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii