Inapoi la rezultate

Spatiu - Cabinet Medical, Zona 7 noiembrie - Unic

53 m2 SU
2
Targu Mures , 7 Noiembrie , Mures
Pret inchiriere:  900 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Bai
  • 2
Suprafata construita
  • 60m2
An constructie
  • 1980

Facilitati

IT&C
  • Internet
  • Telefon
  • Phone

Vă oferim spre Închiriere un Spațiu cu destinație - Cabinet Medical situat într-o zonă intens circulată, aproape de intersecția Unic, zona 7 Noiembrie.
Acesta are o suprafață utilă de 53 Mp, amenajat cu intrare directă, fiind amplasat la parterul unui imobil, lângă o intersecție intens circulată și are amenajată cale de acces pentru a putea fi utilizată inclusiv de persoane cu dizabilități.

Spațiul este autorizat si amenajat, recent renovat, proaspăt zugravit, mobilat pentru a functiona ca si cabinet medical.
Este compartimentat cu 2 încăperi separate, hol si receptie, 2 toalete. Dotat cu climatizare și ventilație: Sisteme de aer condiționat și ventilație pentru confortul pacienților și personalului.
Locuri de parcare se găsesc la liber în jurul locației.

Cei interesați pot închiria acest imobil mobilat și dotat precum se vede în poze la prețul de 900 euro/ lună. plus garanție contravalorea unei chirii.

Comisionul perceput este de 50% din valoarea primei chirii și se plătește o singură dată în momentul semnării contractului de închiriere.

Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Claudia Bokor

Agent imobiliar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii