De ce Private Imobiliare?

1. 94% din clientii nostri ne recomanda cu nota maxima, conform recenziilor de pe Facebook

2. Iti oferim siguranta prin faptul ca suntem o agentie care de-a lungul anilor ne-am construit imaginea, o agentie completa: cu birou de prezentare si intampinare a clientilor, cu site propriu si cu profile social media deschise opiniilor clientilor...astfel ca nu va intra in casa sau in birou ”oricine se da consultant imobiliar”

3. Beneficiati de cel mai scurt timp de tranzactionare a proprietatilor. Suntem mai scumpi dar ceea ce va oferim reflecta o valoare mai mare a serviciilor, a investitiei in promovarea ofertelor online si offline in reteaua investitorilor nostri fideli si intr-un final in...cel mai scurt timp de tranzactionare a proprietatii dvs.

4. Garantia de 6 luni la închiriere asigura ambele parti, atat proprietarul cat si chiriasul: daca una din cele doua parti renunta in mai putin de 6 luni, va vom pune la dispozitie o noua locatie in mod gratuit.

5. Pe langa consultanta si intermedierea imobiliara propriu-zisa, veti beneficia si de serviciile de Consultanta Credite si Administrare Proprietati.

6. Expertiza de peste 10 ani in domeniul imobiliar

7. Avem cel mai performant motor de cautare al proprietatilor in functie de cele mai importante criterii: dotari importante, etaj, nr. bai, garaje sau locuri de parcare, suprafata construita, suprafata teren etc. Rezultatele le vei putea ordona in functie de vechimea pe piata sau in functie de pret.

8. Din 2018 am lansat aplicatia proprie care iti va aduce ultimele oferte aparute direct pe telefon, iti va aduce notificari cu ultimele noutati, iti permite sa iti creezi contul propriu si sa iti salvezi ofertele favorite, sa primesti evaluari curente la proprietati 

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii