Detalii Proprietate

Apartament 2 Camere De Vanzare Bloc Nou, In Sancraiu De Mures

  • 2058504w
  • 2058506w
  • 2058509w
  • 2058508w
  • 2058507w
  • 2058505w

Vânzări 50.000€ - Apartamente
62 mp2 Camere1 Baie Printeaza aceasta pagina

Vă oferim spre vânzare un apartament spațios, situat în Sancraiu De Mureș, într-un bloc nou construit, în apropierea Cartierului Unirii într-o zonă liniștită și tuturor facilităților. Acesta se află la parterul unui bloc format din patru etaje.

Fiind confort I, imobilul ocupă o suprafață de 62 mp. Proprietarii vor avea la dispoziție un dormitor, un living , o bucătărie modernă open space, o baie, și o terasă spațioasă. Încăperile sunt mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate.

Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan.

Cei interesați pot achiziționa apartamentul parțial mobilat și utilat, la prețul de 50.000 euro, preț negociabil.

Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.

Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.

Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.

Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Harta Proprietate

Agent Simina Cioanta – Consultant Imobiliar

simina

Mă numesc Simina, sunt o fire sociabilă, receptivă și îmi place ca fiecare lucru făcut de mine sa fie spre folosul cuiva, iar asta mă…
Afla mai multe

Contact

Loading...
 

Proprietati Similare