Detalii Proprietate

Casa In Targu Mures, Zona Centrala, 100 mp

  • 1666977w
  • 1666975w
  • 1666973w
  • 1666978w
  • 1666976w
  • 1666972w

Vânzări 98.000€ - Case
100 mp3 Camere1 Baie Printeaza aceasta pagina

Vă oferim spre vânzare o casă situată în Târgu Mureș, într-o zonă centrală a orașului. Aceasta se află în Zona Cuza Vodă. Casa ocupă o suprafață utilă de 100 mp și dispune de o curte cu o suprafață de 150 mp. Casa are o deschidere de 15 m la stradă.

Viitorii proprietari vor avea la dispoziție două camere, un living, o bucătărie, o baie, o cămară, un hol și o pivniță. Casa este construită din cărămidă, pereții fiind foarte groși și solizi ceea ce permit mansardarea casei.

Locuința dispune de sobe tip teracotă și centrală proprie.

Cei interesați pot achiziționa proprietatea parțial mobilată la prețul de 98.000 euro, prețul fiind ușor negociabil.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Harta Proprietate

Agent Adrian Soldan – Sales Manager

IMG_3208

Pentru început, mă numesc Adrian! Sunt o fire creativă, optimistă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult…
Afla mai multe

Contact

Loading...
 

Proprietati Similare