10 Modalitati de a Pregati Locuinta pentru Vanzare

Postat la Feb 26, 2018de Super Admin

Vanzarea unei proprietati depinde in mare masura si de modul cum o pregatesti pentru vanzare, cum este prezentata posibililor cumparatori si prima senzatie care o au acestia din momentul in care ii calca pragul. Nu cred ca iti doresti ca oamenii sa fie distrasi de unele aspecte neatractive ale locuintei, in loc sa ii vada avantajele care ii pot convinge sa cumpere.
 

 

In continuare am punctat cateva modalitati care ar putea sa cantareasca foarte mult in vanzarea locuintei intr-un timp mai scurt.
 

 

1. Curatenie, curatenie, curatenie
Asigura-te ca ai curatat fiecare colt din locuinta. Nu uita de locurile unde praful poate fi foarte vizibil, pe suprafetele lucioase, precum si lustruirea robinetelor si spalarea ferestrelor.
 

 

2. Ai grija la mirosuri
Incearca sa nu gatesti mancaruri care au un miros foarte puternic (ex. prajeli), in ziua in care sti ca vine agentul impreuna cu oameni la vizionare. De asemenea daca exista si alte mirosuri care ar putea deranja incearca sa le elimini, aeriseste incaperile sau adauga odorizante de camera.
 

 

3. Elimina dezordinea
Sigur iti doresti ca oamenii care vin la vizionare, posibilii cumparatori, sa se concentreze pe cat de minunat este spatiul tau, nu cat de dezordonat arata. Indeparteaza mormanul de pantofi de la intrare, gramada de corespondenta de pe masa din bucatarie sau orice altceva care ar putea sa distraga atentia de la superbele caracteristici ale casei tale.
 

 

4. Pastreaza decorul simplu
Pentru a ajuta cumparatorii sa se imagineze in locuinta pe care doresti sa o vinzi, scapa de orice decor iesit din comun care ar putea sa ii deconecteze de la acel moment. Incearca sa depozitezi elementele din decorul casei, care ar putea incarca prea mult spatiul, cat timp ai oameni la vizionare.
 

 

5. Sa fie lumina!
Deschide toate ferestrele (in special in lunile calduroase) pentru a lasa lumina naturala sa patrunda. Este important sa fie luminate chiar si colturile sau zonele mai intunecate. O camera luminoasa si vesela arata mai mare si mai primitoare.
 

 

6. Adu natura inauntru
Plantele cu flori sau cativa muguri intr-o vaza te pot ajuta sa aduci energie intr-un spatiu, sa completezi colturile goale sau chiar sa atragi atentia asupra caracteristicilor pe care doresti sa le observe cumparatorii. Asigura-te ca plantele sunt intr-o stare buna de sanatate.
 

 

7. Scapa de mobilierul voluminos
Mobilierul tau ar trebui sa se potriveasca cu dimensiunile camerelor, iar elementele suplimentare sau supradimensionale, care ar putea face ca spatiul tau sa arate mai mic decat este in realitate, sa fie mutate temporar in timpul vizitelor.
 

 

8. Coboara capacul toaletei
Cand vine vorba de prezentarea si fotografierea casei tale, acest mic truc poate face o diferenta surprinzatoare.
 

 

9. Pastreaza fluxul
Sigur nu iti doresti ca oamenii care au venit la vizionare sa se ciocneasca de mobilier sau de alte obiecte in timp ce fac turul casei. Acest lucru le distrage atentia si le induce impresia ca spatiul tau este inghesuit. Inainte sa vina vizitatorii fa un tur rapid, ca si cum ti-ai vedea casa pentru prima data si elimina orice ar putea intrerupe fluxul normal al vizitei.
 

 

10. Nu te concentra doar pe interior
In cazul in care doresti sa vinzi o casa, nu te concentra doar pe interiorul acesteia, aspectul exterior este de asemenea foarte important. In momentul unei vizite, exteriorul este cel care ajunge pentru prima data in campul vizual. Reimprospateaza orice vopsea decojita, curata arbustii si florile uscate, iar drumul (pasajul) de la intrarea pe poarta pana la usa casei sa aiba un aspect primitor si ingrijit. O intrare placuta pe scena si o curte frumoasa iti poate aduce puncte in plus!
 

 

Iti dorim o vanzare cat mai rapida si realizarea tuturor planurilor propuse!

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii