4 Lucruri pe care sa le iei in considerare cand alegi spatiul comercial pentru afacerea ta

Postat la Feb 26, 2018de Super Admin

Alegerea spatiului comercial potrivit pentru afacerea ta necesita o atentie si o planificare extinsa inainte de semnarea contractului de inchiriere sau de vanzare. Daca te decizi la intamplare asupra unui spatiu fara suficienta cercetare, vei avea surpriza sa nu fie potrivit, intr-un fel sau altul, pentru nevoile firmei tale. Retine ca, in cazul in care nu alegi corespunzator, va trebui sa te muti dupa un timp, iar acest lucru te va costa fonduri suplimentare pentru compania ta, situatie nu prea placuta mai ales daca esti la inceput de drum si nu numai.

Costul de inchiriere sau de achizitie

Cel mai probabil, afacerea ta are o limita in ceea ce priveste suma platita pentru locatie, fie ca vorbim de inchiriere sau de achizitie. Consultati contabilul sau analizeaza-ti singur situatia financiara pentru a determina pretul rezonabil al locatiei comerciale. Gandeste-te in ce masura ai putea depasi bugetul, in cazul in care locatiile din oras sunt mai scumpe decat te asteptai sa fie.

Tipul locatiei

Un alt factor pe care ar trebui sa il iei in considere, este tipul de locatie de care compania ta are nevoie pentru a functiona cu succes. Posibil sa ai nevoie de un loc pentru un restaurant, un magazin in care sa vinzi sau un showroom, iar acestea sunt doar cateva exemple.

Partea ideala a orasului pentru afacerera ta

Uneori, tipul de locatie de care are nevoie afacerea ta va dicta in ce parte a orasului trebuie sa cauti pentru a descoperi configuratia ideala. Poate ai nevoie de un magazin de vanzare cu amanuntul intr-un mall cu mult trafic pietonal sau tipul afacerii necesita o locatie in apropierea statiilor de autobus, gara sau aeroport.

Facilitatile necesare

Facilitatile pot sa includa un anumit numar de chiuvete, accesorii electrice, accesibilitatea la internet si baile pentru angajati, vizitatori sau clienti, un anumit numar de intrari, un anumit tip de ferestre. Desigur, acestea vor depinde de tipul de afacere pe care il desfasori zilnic.

Cea mai simpla metoda de a te asigura ca gasesti spatiul comercial ideal pentru afacerea ta, este sa apelezi la agenti imobiliari pentru a te ajuta. Acestia cunosc multe proprietati comerciale disponibile de inchiriat sau la vanzare din orasul tau. De asemenea, acestia pot negocia pretul contractului de vanzare sau de inchiriere in numele tau pentru a proteja interesul companiei sau detin toate informatiile care tin de o anumita locatie.

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii