7 Trucuri daca ai un Apartament Mic cu Spatiu Putin

Postat la Feb 26, 2018de Super Admin

Probabil esti la primul apartament, felicitari pentru acest pas important si nu au ai avut un buget tocmai consistent pentru inceput sau poate iti plac apartamentele de dimensiuni mai mici datorita stilului de viata pe care il ai. Oricare ar fi motivul, chiar si intr-un apartament cu spatiu mai putin, poti sa te simti relaxat, implinit si fericit.

Exista cateva trucuri pe care ai putea sa le aplici, pentru a folosi tot spatiul din apartament intr-un mod cat mai eficient.

1. Lasa lumina sa patrunda

Evita perdelele grele, care blocheaza lumina sa patrunda si adauga multe corpuri de iluminat pentru a face apartamentul sa se simta mai mare, pozitiv si primitor.

2. Fluxul natural de deplasare

Gandeste-te cum te deplasezi in interiorul apartamentului, la traseul care il ai pentru a ajunge la anumite lucruri si aranjeaza eficient mobilierul. Nu iti doresti ca de fiecare data cand vrei sa ajungi la dulap va trebui sa sari peste canapea, acest disconfort iti poate oferi senzatia de spatiu inghesuit. Daca iti faci niste drumuri clare, fara ocolisuri, te vei bucura mai mult de apartament.

3. Asezarea mobilierului

Deoarece nu ai pereti interiori pentru a crea granite, utilizeaza mobilier asezat in grupuri mici, covoare sau lumini, pentru a crea zone separate, pastrand astfel spatiul deschis si aerisit.

4. Mobilier flexibil

Mobilierul multifunctional, intr-un apartament cu spatiu putin, este de un real ajutor. Orice piesa de mobilier care are dubla functionalitate este un bun prieten pe care sa il ai in preajma in aceste conditii. Exemple de mobilier de acest tip: pat cu sertare sau spatiu de stocare, masuta de cafea cu spatiu de stocare, paturi rabatabile pe perete, pat cu biblioteca etc

5. Mergi pe vertical

Spatiul de pe podea fiind limitat, solutia este sa folosesti locul liber care il ai pe vertical, intre podea si tavan. Foloseste cadre metalice cu rafturi sau rafturi prinse pe perete pentru a aseza diferite decoratiune sau obiecte din locuinta. Acestea pot fi asezate in grupuri de culori sau apartenenta pentru a fi placute ochiului la vedere. De asemenea poti sa prinzi dulapul de haine de perete deasupra patului pentru a nu ocupa loc pe podea.

6. Vopseste peretii in alb

Peretii albi sunt uimitori din multe motive. Ei fac locuinta ta sa fie perceputa mai deschisa si mai spatioasa si de asemena iti ofera sansa sa te joci cu diferite teme de culori pentru decorarea apartamentului

7. Adauga oglinizi

Poti sa adaugi pe perete o oglinda mare, care este si practica, dar face si camera sa para mai mare din cauza reflexiei.

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii