Citadella Residence

Ansamblul Rezidential Citadella Residence este situat in Cartierul Tudor pe Strada Livezeni.

Citadella Residence este un proiect bazat pe inovatie si care imbina tehnologia si materialele de ultima ora de calitate superioara cu modul natural de confort in care te simti ACASA.

Aducem pentru prima data in Tragu Mures conceptual de SMART HOME cu locuinte generoase, spatioase si natural luminate prin existent unui perete de sticla la fiecare apartament.

Avem totul la indemana la preturi accesibile si tot ceea ce parea avangardist in urma cu cativa ani va devein acum prin Citadella Residence real, tangibil si accesibil orcui.

Apartamentele au suprafete generoasecu spatii luminoase fiind concepute cu un perete vitrat si terase mari care imbina cu suces calitatea cu designul unei fatade moderne. Ansamblul dispune de 8 nivele, astfel: D+P+6E, iar la ultimul nivel va va surprinde cu un Penthouse cu incaperi spatioase si designe unic.

Lifturile de ultima generatie, materialele de cea mai inalta calitate, parcarile exterioare precum si cele subterane, aleile amenajate , gazonul atent ingrijit completeaza stilul de viata pe care il propunem.

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii