Care este cea mai buna perioada pentru achizitionarea unui apartament?

Postat la Oct 25, 2018de Admin

In domeniul imobiliar, timpul poate fi foarte pretios, iar alegerea celei mai bune perioade din an pentru a cumpara o proprietate va poate salva mii de lei, si va va oferi si un numar mai mare de proprietati din care puteti alege.
Un punct cheie pe care investitorii trebuie sa si-l aminteasca este ca mereu va exista o nebunie in randul cumparatorilor care doresc sa achizitioneze case sau apartamente in perioada care preceda si dupa inceperea noului an financiar. Aceasta tendinta este subliniata de faptul ca mai mult de 60% din rapoartele de depreciere a proprietatiilor, sunt in lunile iunie-septembrie.
Cu toate acestea, numarul rapoartelor de depreciere pe care le intreprindem pentru investitorii care achizitioneaza un apartament, tind sa atinga un maxim in perioada iulie si august.
Acest lucru se datoreaza faptului ca multi oameni decid sa cumpere un apartament cu scop investitional dupa inceputul noului an fiscal.


Multe dintre rapoartele de depreciere pe care le pregatim pentru clientii care achizitioneaza un apartament sunt completate pentru a maximiza beneficiile fiscale, in conformitate cu inceputul unui nou an financiar in lunile iulie si august. Completarea declaratiilor fiscale se concentreaza pe avantajele fiscale legate de detinerea unei proprietati, cum ar fi unelte negative si deprecierea.
Apartamentele sunt, in general, favorizate de catre investitori ca o clasa de active, deoarece sunt mai usor de intretinut si, in general, au un randament mai mare decat o casa familiala traditionala.

Orice persoana care intentioneaza sa cumpere un apartament in scopuri investitionale ar trebui sa ia in considerare luarea unei decizii in loc sa astepte pana cand activitatea in acest sector al pietei imobiliare va creste mai tarziu in cursul anului.
Desi exista numeroase probleme legate de drepturile de depreciere asupra proprietatilor, in majoritatea cazurilor, apartamentele noi ofera o rata mai mare de depreciere decat casele.
Cumpararea unui apartament 
nou, de exemplu, poate oferi unui platitor de impozite, beneficii considerabile de amortizare datorita avantajelor fiscale semnificative pe care le ofera prin amortizare.

O parte esentiala a asigurarii faptului ca investitorul isi obtine toate beneficiile fiscale este de a avea un program cuprinzator de amortizare a proprietatii. Chiar si un apartament in stil mai vechi se poate califica, de asemenea, pentru beneficii substantiale de depreciere fiscala daca se efectueaza un program de amortizare.

Alti factori de luat in considerare, afara de pret
In timp ce multi oameni considera pretul drept prioritatea lor principala atunci cand cumpara o proprietate, unii cumparatori ar putea fi dispusi sa cheltuiasca mai multi bani pentru a-si indeplini visul de a avea propria casa. Pentru acei cumparatori, inventarul caselor disponibile, conteaza mai mult.
Lunile de primavara, de obicei, aduc cea mai mare recolta de apartamente noi pe piata. Un cumparator cu numeroase optiuni are o sansa mai buna de a-si gasi apartamentul de vis in luna mai cand apar noi listari de apartamente.
Pe de alta parte, selectiile sunt limitate pana la sfarsitul anului. Decembrie este momentul in care majoritatea locuintelor au fost deja vandute.

 

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii