Cum alegeti orasul potrivit in care sa va mutati

Postat la Dec 22, 2018de Admin

Daca aveti probleme in alegerea unui oras care sa se potriveasca cu bugetul, stilul de viata si nevoile dvs. profesionale, suntem aici pentru a va ajuta. Iata care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti un nou oras pe care sa-l numiti ACASA.

Perspective de locuri de munca
In primul rand, luati in considerare perspectivele de angajare si potentialul de venit inainte de a alege un oras. Care este piata locurilor de munca? Sunt disponibile locuri de munca ample? Care este venitul mediu pe cap de locuitor? Pentru multi, un nou loc de munca este ceea ce ii aduce intr-un nou oras. Pentru altii, este pur si simplu potentialul locurilor de munca care ii atrage. Pentru a afla perspectivele de angajare intr-un oras nou, va recomandam sa realizati o cercetare aprofundata a tuturor companiilor din zona care ofera locuri de munca in domeniul dumneavoastra.

Costul de trai
Costul de trai al unui oras este un factor extrem de important atunci cand alegeti un oras in care sa locuiti. Costul vietii ar trebui sa includa totul, de la preturile imobiliare si transport, la costul mediu al alimentelor si restaurantelor.
Cu cat este mai mare costul vietii, cu atat mai multi bani trebuie sa castigati pentru a trai confortabil in noul oras. In timp ce multe orase cu costuri ridicate de trai au multe de oferit in ceea ce priveste potentialul de munca, activitatile culturale si vremea, adesea solicita locuitorilor sa sacrifice spatiu de locuit atunci cand inchiriaza sau cumpara o casa.

Piata imobiliara
Cat de stabila este piata imobiliara a orasului? Care este pretul mediu al unei locuinte?
Va puteti permite sa cumparati o locuinta intr-un cartier sigur? Exista chirii disponibile? Este un moment bun pentru a cumpara o casa? Asigurati-va ca va puneti toate aceste intrebari inainte de a inchiria sau cumpara o locuinta intr-un oras nou.
Va recomandam sa discutati cu un agent imobiliar experimentat din zona pentru a obtine informatii despre piata locala inainte de a face vreo miscare.

Apropierea fata de familie si prieteni
Este important este sa fiti aproape de familie si prieteni? Daca aceasta este o prioritate pentru dumneavoastra, va recomandam sa priviti orasele din si in jurul zonelor in care locuiesc cei dragi. Daca sunteti dispus sa va indepartati de persoanele pe care le cunoasteti si sa incepeti viata intr-un oras nou, atunci probabil veti avea mai multe optiuni de locuri de munca in mai multe orase. 

Facilitati
Ce fel de facilitati aveti nevoie? De la spitale de top si parcuri in aer liber pana la restaurante si optiuni de transport in comun, facilitatile sunt o preocupare importanta atunci cand alegeti un oras pentru viitoarea casa.
Va recomandam sa faceti o lista cu toate facilitatile care sunt absolut esentiale, precum si facilitatile fara de care puteti trai.

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii