Mituri si adevaruri despre care trebuie sa stiti inainte de a vinde o casa

Postat la Jul 31, 2018de Admin

Aproape fiecare domeniu din viata de zi cu zi, are asociat situatii reale si asa zisele mituri. Cand vorbim de piata imobiliara, toata lumea are sfaturi, dar nu toate acestea sunt adevarate. Totusi,  atunci cand esti pregatit sa iti vinzi casa, trebuie sa separi adevarul de fictiune.

Mai jos, am identificat cateva mituri imobiliare pe care le-am demascat, astfel incat vanzarea proprietatii/casei tale, sa nu aibe de suferit de pe urma acestora.

 Mitul # 1: Trebuie sa renovez bucataria si baia inainte de a vinde

Adevar: Desi bucatariile si baile pot creste valoarea unei locuinte, nu veti obtine o rentabilitate mare a investitiei daca faceti o renovare majora chiar inainte de a vinde.

Renovarile minore, pe de alta parte, va pot ajuta sa va vindeti casa la un pret mai mare. Verificati proprietatile asemanatoare din cartierul dvs. si vedeti ce renovari trebuie sa faceti pentru a concura pe piata.

Mitul # 2: Exteriorul casei nu este la fel de important ca si interiorul

Adevar: cumparatorii iau adesea decizii rapide bazate doar pe exteriorul casei. Prin urmare, exteriorul este foarte important.

Vestea buna este ca nu costa mult sa imbunatatiti exteriorul casei. Incepeti prin a taia iarba, gardul viu si a indeparta orice urma de deseuri sau aspect neingrijijt. Apoi, puteti vopsi usa de la intrare, planta niste flori sau sa instalati o lumina noua si mai eleganta.

Mitul # 3: Aplicatiile din granit si din otel inoxidabil sunt de moda veche

Adevar: Majoritatea cumparatorilor de case inca iubesc blaturile de granit si aplicatiie de otel inoxidabil. Blaturile de cuart, marmura si beton au, de asemenea, un mare interes.

Daca bucataria voastra dispune de un astfel de blat, nu va grabiti sa il schimbati. Sigur, va placea viitorilor proprietari.

Mitul # 4: Cumparatorii pot ignora culorile peretilor care nu le plac

Adevar: Mutarea intr-o casa noua implica mult timp si rabdare, iar in timp, multi cumparatori isi dau seama ca nu ar putea sa-si asume sarcina de a vopsi din nou peretii.

Acesta este motivul pentru care unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru a va renova locuinta, este sa aplicati un strat proaspat de vopsea neutra. Culorile neutre ajuta, de asemenea, sa se evidentieze o proprietate in fotografiile online, unde majoritatea potentialilor cumparatori isi fac prima impresie despre proprietatea dvs.

Acestea sunt doar cateva dintre miturile care circula pe internet, insa cu siguranta mai sunt si altele, pe care vom incerca sa le dezbatem in articolele viitoare.

 

 

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii