Ne pare rau! Aceasta proprietate nu mai este disponibila!

Inapoi la rezultate

Apartament 3+1 camere, pretabil ca Locuinta sau Spatiu, Zona Unirii

91 m2 SU
4
Etaj Parter / 4
Targu Mures , Unirii , Mures
Pret vanzare:  95,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 4
Suprafata construita
  • 110m2
Etaj
  • Parter / 4
An constructie
  • 1988

Facilitati

Vă oferim spre vânzare un apartament decomandat, situat în Unirii, o zonă în apropierea magazinelor, farmaciilor și stațiilor de autobuz. Acesta este situat pe strada Iosif Hodos, la parterul unui bloc format din patru etaje și dispune de două intrări, una din interiorul blocului și una din exterior.

Cu o suprafață de 91 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în 3 camere, + 1 o camera construită ulterior(2007) si întăbulată, în completarea apartamentului, o bucătărie, 2 băi, cămară, debara si pivniniță (14mp). Destinatia apartamentului poate fi: exclusiv comercială, locuință + partial comercial sau exclusiv locuință. Pretabil pentru consignatie, cabinet juridic, notariat, magazin, plafar, cabinet medical sau terapii alternative, salon de înfrumusețare, tatuaje, florarie etc.
Alte precizări:
- izolatie exterioară
- centrală termică italiană (Arca Pixel) nouă (aprilie 2021)
- geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn, usa intrare principala din metal, usa de la terasa din termopan din lemn
- parchet melaminat aplicat peste parchet din lemn natural (dotare din constructia blocului)
- parcare acoperita situata chiar in dreptul geamului apartamentului
- Scara este proaspat zugravita, are interfon nou, geamuri termopan, usile de la intrarea principala si cea secundara sunt din termopan, conductele de la subsol si din exteriorul blocului, schimbate.


Cei interesați pot achiziționa apartamentul + copertină auto la prețul de 95.000 euro.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Simina Cioanta

Consultant Imobiliar

Email: simina@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii