Inapoi la rezultate

Pensiune-Afacere La Cheie-Spatii de Cazare-Panorama Cetatea Sighisoara

310 m2 SU
8
5
Sighisoara , Central , Mures
Pret vanzare:  1,200,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 8
Bucatarii
  • 4
Bai
  • 5
Suprafata construita
  • 350m2
An constructie
  • 2015

Facilitati

Vă oferim spre vânzare o Proprietate inedită situată în Municipiul Sighișoara aceasta se numește Cosama Vilage.
Cosama Village este construit într-un parc dendrologic, cu numeroși copaci seculari si specii rare care fac parte din padurea ce imbraca Sighisoara si imprejurimile ei. Proprietatea are o panorama deosebita asupra Cetatii Sighisoara si este situata la numai 10 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Proprietatea este compusă dintr-o Vilă impresionantă stil arhitectural Tudor, cu o suprafață utilă de 182 și formată din P+E. La parter regăsim o bucătărie, living, cameră, baie, saună și hol. Iar la etaj 2 camere și o baie. Proprietatea mai beneficiază de 5 spații de cazare ( 3 construcții de lemn construite în anul 2015). Spațiile de cazare au suprafețe între 20 mp-25 mp, fiecare căsuță beneficiază de living, baie și o terasă fiind mobilate și utilate cu tot ceea ce este nevoie.
Terenul are o suprafață 3 000 Mp fiind frumos amenajat cu parcare proprie, acces sauna de exterior (tip butoi) si ciubar (hot tub). Pentru a petrece cat mai mult timp in natura, au fost amenajate un foisor pentru gratar si zone de relaxare cu hamace.

Cei interesați pot achiziționa Proprietatea la prețul de 1 200 000 Euro.


Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii