Inapoi la rezultate

Pensiune si Restaurant De Vanzare, Cartier Bavarez, Ceausu de Campie

240 m2 SU
4
4
Ceuasu de Campie , Mures
Pret vanzare:  185,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 4
Bucatarii
  • 1
Bai
  • 4
Suprafata construita
  • 270m2
An constructie
  • 2005

Facilitati

EXCLUSIVITATE!!!
Vă oferim spre vânzare Pensiunea si Restaurantul" La Conac", situate in centrul com. Ceausu de Campie nr 413-414, la numai 7km de podul peste Mures, care erau fosta Primarie veche a Com. Ceausu, si care era si mai vechiul Conac Boieresc al grofului din zona, din perioada ante-belica.vis-a-vis de Cartierul Bavarez. Au fost deschise si functionale pina recent, in luna IULIE 2023 inclusiv.

Suprafata totala de teren este de 700mp intravilan, cadastrat, aproape patrat, Cu front foarte generos de 25m la strada x 30m adincime, geamurile avind orientate sudica.

Suprafata utilat totala, Inscrisa in CF, este de 240mp, dispusa pe 2 nivele: - la parter: Sala de mese de 60pers, bucataria, vesti ar, spalat or, wc personal si clienti, Dus, etc, de 140mp,
- la etaj sint 2 apartamente de cite 50mp, fiecare cu intrare proprie din exterior, dincare unul figureaza ca si spatiu comercial/ birou/ sediu firma, si al 2lea apt are regim rezidential, permitind stabilire domiciliului permanent ( CI), legal, a unei familii

Restaurantul dispune de 1 CT Viessmann de 32 KW, contorizare proprie cu apa curenta de oras, curent trifazic de 18 KW, geamuri termopan, gaz, o fintina rotunda cu apa nepotabila. Cladirea se afla in stare generala Buna, corespunzatoare exploatarii, iar canalizarea cladirii se va racordare in cursul anului 2023

In prezent, canalizarea se realizeaza cu o fosa septic masiva, de beton, vidanjabila.

Pretul de vinzare este de 185.000 euro nemobilat/ ne dotat, Sau 199.000 euro complect mobilat si dotat.
Se poate și închiria la prețul de 500 Euro/lună.

Accept plata in rate, Sau compensare partial cu un auto de familie, si/sau un apt. Restaurantul si apartamentele sint libere, va puteti muta in 48 de ore.
Se acceptă și schimburi cu imobile, terenuri intravilane/extravilane, pădure, atât în Județul Mureș cât și în Județul Cluj.
Se mai poate achiziționa teren și imobile.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii