Inapoi la rezultate

Showroom De Vanzare, 87MP, Semicentral, Zona Gheorghe-Doja

87 m2 SU
2
2
Etaj Parter / 2
Targu Mures , Gheorghe Doja , Mures
Pret vanzare:  185,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 2
Bai
  • 2
Suprafata construita
  • 100m2
Etaj
  • Parter / 2
An constructie
  • 2021

Facilitati

Vă oferim spre vânzare un Showroom, la parterul unei clădiri construcție nouă, situat într-un Ansamblu Rezidențial Nou, în zona Semicentrală a orașului.
Aproape de stațiile de transport în comun, de Kaufland , LIDL , Selgros clădirea Mult Invest și foarte aproape de centrul orașului. De asemenea în imediata apropiere a primului proiect, Private Residence D+P+5 situat pe strada Gheorghe Doja nr 78.
Imobilul va fi tip P+2 , fiind finalizată în luna august 2022.Showroomul va avea o suprafață totală de 87MP, existând posibilitatea de a se compartimenta în două spații, unul la stradă, respectiv unul în spate. Acesta se va preda în stadiul Semifinisat.

Mai aveți la dispoziție și locuri de parcare în curtea proprie, contracost.
Structura imobilului va fi realizată din beton și fier de calitate superioară , pereți din cărămidă , Geamurile tip termopan cu tâmplărie din PVC și trei straturi de sticlă.

În prețul afișat este inclus și un loc de parcare lângă spațiul comercial cu front stradal.
Cei interesați pot achiziționa imobilul la prețul de 185.000 Euro+TVA


In clădire mai sunt de vânzare un apartament/spațiu birouri, la etajul 1, suprafața de 35 mp utili, preț vânzare 54.000 euro + tva si un apartament de locuit/spațiu birouri, la etajul 1, cu suprafața utilă de 53 mp utili, preț vânzare 83.000 euro + tva.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Simina Cioanta

Consultant Imobiliar

Email: simina@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii