Inapoi la rezultate

Spatiu 220 mp situat central- Zona Cetatea Medievală

220 m2 SU
Targu Mures , Central , Mures
Pret inchiriere:  1,800 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Suprafata construita
  • 300m2
An constructie
  • 2005

Facilitati

IT&C
  • Internet
  • Telefon
  • Phone

Vă oferim spre închiriere un Spațiu de Birouri situat pe în Zona Cetăți Medievale, aproape de centrul orașului. Pretabil pentru firme de Informatică, inginerie, arhitectură, cabinet medical, avocatură, notariat, clinică, etc, spațiul fiind ușor compartimentabil în funcție de necesități.
Acesta are o suprafață utilă de peste 220 Mp și este compus din două corpuri de clădire, unul de 180mp, iar celălalt de 50mp.

Spațiul este parțial compartimentat astfel: corp 1 (180 mp): la parter - antreu și casa scării, iar la etaj se află o sală mare cu înălțime de peste 3.5m si multă lumină naturală, un oficiu, o bucătărie, un hol, o baie cu toalete separate pentru femei și bărbați și o a doua cameră spațioasă.
Corp 2 (50mp) este format din 2 camere, o baie și o debara.

Imobilul este modern amenajat cu finisaje de calitate, dotat cu curent trifazic, internet ISDN de mare putere, rețea pentru calculatoare, camere de supraveghere și contorizare separată

Spațiul este situat într-una din cele mai frumoase zone ale orașului, fiind pentru diferite activități care urmăresc confortul angajaților/clienților săi.


Cei interesați pot închiria Spațiul de Birouri la prețul de 1800 Euro/Lună. Se poate închiria și pe corpuri.


Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.
Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Claudia Bokor

Agent imobiliar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii