Inapoi la rezultate

Spatiu Comercial Modern 360 Mp De Inchiriat, Bd Pandurilor, Zona Tudor

360 m2 SU
Targu Mures , Tudor , Mures
Pret inchiriere:  5,400 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Suprafata construita
  • 400m2
An constructie
  • 1981

Facilitati

Oportunitate unică de închiriere într-o clădire impresionantă de 4 etaje, situată într-o locație strategică pe strada Pandurilor în cartierul Tudor – la 250m de Fortuna, 250m de Universitatea “Dimitrie Cantemir”, 800m de EON.

La parterul clădirii se află un spațiu comercial generos, cu o suprafață de 360mp, ideal pentru diverse afaceri, cum ar fi magazine, cafenele, restaurante sau showroom-uri. Designul modern și vitrinele mari vor atrage atenția trecătorilor și vor oferi o expoziție excelentă pentru produsele și serviciile oferite.

La primul etaj al clădirii, vă întâmpină un spațiu de birouri bine amenajat și funcțional. Acest spațiu este potrivit pentru birouri open-space sau individuale, oferind un mediu de lucru inspirator pentru echipa dvs. Aici, veți beneficia de lumina naturală pe parcursul zilei, creând un mediu plăcut pentru angajați și clienți.

Această clădire oferă un mare potențial de dezvoltare pentru diferite domenii de activitate. Având în vedere dezvoltarea dinamică a zonei, proximitatea fata de cel mai mare cartier din Tg Mures, locatia este excelenta atat pentru birouri cat si pentru spatii comerciale.

Cei interesați pot închiria Spațiul Comercial la prețul de 15 Euro/Mp..
Pentru cei interesați prețul pentru birouri este de 10 Euro/Mp.


Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.
Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

3 Camere Bai Etaj Parter / 4 60 m2 SU
2 Camere Bai Etaj Parter / 1 500 m2 SU

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii