Inapoi la rezultate

Spațiu Comercial Nou Construit 50 Mp De Vanzare,Str Principala,Sancrai

40 m2 SU
1
1
Etaj Parter
Sancraiu de Mures , Mures
Pret vanzare:  69,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 1
Bucatarii
  • 1
Bai
  • 1
Suprafata construita
  • 50m2
Etaj
  • Parter
An constructie
  • 2023

Facilitati

Vă oferim spre vânzare un spațiu comercial nou construit în anul 2023, situat pe Strada Principală în Sâncraiu de Mureș, aproape de Cartierul Unirii, fiind la strada Principală, beneficiază de un vad foarte bun.
Acesta are o suprafață construită de 50 Mp din care 40 Mp utili, beneficiază de loc de parcare în față spațiului cât și în spate.

Spațiul este format dintr-o cameră, baie și o cameră (bucătărie). Acesta modern amenajat, totul fiind nou, beneficiază de centrală termică, geamuri termopan, construit din cărămidă, izolație exterioară, supraveghere video și senzori pentru alarmă.

Spațiul se vinde de pe firmă.
Cei interesați pot achiziționa Spațiul la prețul de 69 000 Euro+TVA 19%.


Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii