Ne pare rau! Aceasta proprietate nu mai este disponibila!

Inapoi la rezultate

Spatiu Comercial/Productie/Servici 380 Mp, 888 Teren,Str Podeni,Unirii

380 m2 SU
6
Etaj 1
Targu Mures , Unirii , Mures
Pret vanzare:  190,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Bai
  • 6
Suprafata construita
  • 380m2
Etaj
  • 1
An constructie
  • 2000

Facilitati

Vă oferim spre vânzare un spațiu comercial pretabil pentru diferite activității, atât producție cât și servicii, sitaut pe Strada Podeni în cartierul Unirii.
Acesta are o suprafață totală de 380 Mp și este situat pe un teren de 888 Mp, cu o deschidere de 13 m.

Proprietatea este formată din 2 magazine de 32 mp la fațadă și 3 camere in spatele magazinului pentru depozitare cu baie. În continuarea lui este un garaj de 110 mp si un atelier de vopsitorie auto de 192 mp. Garajul si atelierul sunt dotate cu canal pentru mașini, apa, gaz, curent trifazic.
Deasupra garajului se afla un apartament de locuit cu 3 camere cu pat de 2 persoane ,living mare ,2 bai, 2 holuri, debara, bucătărie mare de 30 mp, amenajat și utilat total.
Jos este o baie de serviciu , pivniță , încă 2 camere. În continuarea atelierului de vopsitorie este o curte mare. Încă o casa jos de 3 camere . 2 bai doar in curte . 2 băi sus . În spate se află o grădină cu o cabană pentru relaxare.

Cei interesați pot achiziționa Proprietatea la prețul de 190 000 Euro.


Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii