Inapoi la rezultate

Spațiu de birouri 100 Mp Modern, Str. Gh. doja, Semicentral

100 m2 SU
1
2
Targu Mures , Semicentral , Mures
Pret vanzare:  179,000 €

Detalii

Disponibilitate
  • Imediat
Camere
  • 1
Bai
  • 2
Suprafata construita
  • 110m2
An constructie
  • 2018

Facilitati

Utilități generale
  • Internet
  • Telefon
IT&C
  • Internet
  • Telefon
  • Phone

INVESTITIE!!!!! Vă oferim spre vânzare un spațiu nou de birouri, situat într-o clădire nouă, în imediata apropiere a clădirii de birouri Multinvest și a centrului comercial Intercora de pe strada Gh. Doja.
Spațiul este deosebit prin suprafața vitrată mare oferind lumină naturală, vederea frumoasă asupra orașului, finisajele de calitate, încălzirea în pardoseală, geamuri mari tripan cu tâmplărie Veka, aparate de aer condiționat, videointerfon, toalete separate, bucătăria mobilată și utilată.

Acesta este situat la etajul doi al unui bloc format din cinci etaje.

Se poate monta reclama luminoasă pe un perete exterior direct la strada Gh. Doja.
Spațiul este ideal pentru companii care urmăresc confortul angajaților și a clienților deopotrivă, dorind să le ofere tuturor plăcerea de a le păși pragul

Acesta are o suprafață utilă de 100 Mp, acesta este compartimentat momentan dar dacă se dorește un Open Space se poate face , toalete separate pentru bărbați și femei, bucătărie, hol și un balcon de 16 mp.

Bucătăria este mobilată și utilată.
Spațiul beneficiază de două locuri de parcare exteriore și un garaj situat la demisol. Accesul auto este cu barieră automatizată, cu comandă prin telefon sau cartelă, accesul în imobil este cu videointerfon iar imobilul va fi dotat cu sistem video de supraveghere 24/7.


Cei interesați pot închiria Spațiul de Birouri la prețul de 179 000 Euro/Lună, prețul fiind negociabil.


Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Ovidiu Husar

Consultant Imobiliar

Email: ovidiu@privateimobiliare.ro

Tel: 0755 015 XXX

Vezi numar

Proprietăți similare

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii