Sfaturi pentru inchirierea cu success a casei

Postat la Aug 29, 2018de Admin

Multi oameni cocheteaza cu idea de a-si inchiria casa, din diverse motive: fie isi doresc venituri suplimentare, fie pot considera ca o modalitate de a astepta pana cand economia se va imbunatati si tocmai atunci sa o vanda. Asa ca, pentru a nu tine casa in stand-by, aleg sa o inchirieze.
Totusi acest plan poate sa devina o problema atunci cand nu se iau in considerare sau nu se tin cont de anumite reguli. Iata cativa pasi care va vor face sa mergeti in directia cea buna.

Intelegeti responsabilitatea implicata
In primul rand, trebuie sa stabiliti daca a fi un proprietar este o responsabilitate pe care vi-o puteti asuma. Beneficiile inchirierii sunt numeroase, cum ar fi abilitatea de a descuraja vandalismul care adesea afecteaza o casa goala, usurinta de a plati taxele si capacitatea de a genera venituri care acopera facturile si chiar genereaza un profit.
Cu toate acestea, a fi proprietar este, de asemenea, o responsabilitate care va trebui sa se potriveasca in viata dvs, si este sigur ca lucrurile, uneori, nu vor functiona fara probleme. Va fi nevoie de implicare in reparatii si intretinere, colectarea chiriei, si sa incercati evitarea uzurii pe proprietatea dvs., tinand cont de abilitatile de intretinere ale locatarului.

 

Pregatiti-va locuinta
Atunci cand va oferiti casa spre inchiriere, nu este suficient sa o inchiriati asa cum este. Chiriasii sunt mai atenti si mai ales in astfel de momente, din cauza disponibilitatii sporite a locuintelor de inchiriere, asteptarile lor sunt mult mai mari. Pregatiti-va pentru noul chirias prin curatarea temeinica a locuintei si asigurandu-va ca aparatele functioneaza si sunt in stare buna. Daca ati decis ca inchiriati o camera sau o zona in interiorul casei dvs., asigurati-va ca puteti desprinde acea zona de restul locuintei.
Odata ce casa a fost pusa la punct, realizati o lista cu ceea ce o face sa fie atragatoare. Luati in considerare acele caracteristici frecvente de dorit, cum ar fi o masina de spalat si un uscator, aer conditionat si garaj.

Angajati profesionisti
Transformarea locuintei in proprietate de inchiriere poate parea o sarcina simpla, dar este important sa discutati cu agenti imobiliari pentru a va asigura ca respectati legile fiscale, ordonantele de zonare si regulile de proprietate locala.

 

Stabiliti un pret competitiv
Stabiliti costul chiriei, evaluand si preturile celorlalte proprietati din cartierul si comunitatea dvs. Amintiti-va ca potentialii chiriasi vor cauta si alte case in apropiere, deci stabiliti chiria la un pret competitiv si evidentiati toate aspectele cele mai valoroase ale casei dvs.

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii