Sfaturi pentru Inchirierea unui apartament

Postat la Feb 26, 2018de Super Admin

Iată că școala a început deja, nu mai este mult și începe și anul universitar. Acum este perioada în care studenții își caută apartamente de închiriat. Dacă ești student în căutarea unei oferte bune, probabil deja te-ai confruntat cu mai multe obstacole. Într-adevăr, nu este ușor să găsești un apartament situat în zona căutată de tine, frumos amenajat și la un preț avantajos. De asemenea, majoritatea proprietarilor cresc prețurile, în special cei care dețin apartamente în apropierea universităților, conștienți fiind de avantajele oferite de un apartament în acea zonă. Chiar dacă pare dificilă, această misiune nu este imposibilă. Iată câteva sfaturi pentru a-ți ușura căutarea.

Crează-ți un check list

Este recomandat să întocmești o listă cu toate calitățile de care îți dorești să dispună apartamentul pe care îl vei închiria. Care este bugetul în care vrei să te încadrezi? Din câte camere vrei să fie compus apartamentul? În ce zonă dorești să fie localizat? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care trebuie să ți le pui pentru a ști exact ce anume cauți.

Cine caută devreme, găsește mai repede oferte bune. 

Este foarte important să te orientezi din timp. De obicei cele mai bune oferte sunt luate primele, nu îți dorești și tu să beneficiezi de aceste oferte? Pentru asta trebuie să studiezi din timp piața imobiliară a orașului; fii la curent cu toate ofertele noi. Mai ales când știi ce anume îți dorești de la viitorul tău apartament este recomandat să cauți din timp pentru a-ți putea bifa toate punctele de pe check list-ul tău.

Fii dispus la mici schimbări 

Nu te descuraja dacă nu ai reușit să cauți din timp și nu mai sunt oferte valabile în zona preferată de tine. Sunt multe alte apartamente frumoase de închiriat și în zone mai îndepărtate. Uneori o zonă mai îndepărtată poate avea mai multe beneficii decât ai crezut. Prețul chiriei poate fi mult mai accesibil și zona mai liniștită. Singura așa zis-a problemă a distanței, poate fi, de asemenea rezolvată. Studenților li se oferă posibilitatea de a circula gratuit cu transportul public și în drum spre facultate mai poți repeta ce ai avut de învățat.

Scapă de stresul căutării

Cu siguranță ai deja multe pe cap și căutarea unui apartament este un alt motiv de stres. Pentru a-ți ușura munca este recomandată apelarea la o agenție de imobiliare. Colaborarea cu o agenție imobiliară poate fi de mare ajutor. Nu numai că vor căuta apartamentul potrivit pentru tine, dar îl vor găsi mult mai repede și după gustul tău deoarece au acces la un portofoliu cu oferte diverse. Un agent imobiliar se va îngriji și de finalizarea tranzacției.

Dacă nu ceri, nu primești

Îndrăznește să negociezi. În domeniul imobiliar se negociază mai mult decât în oricare altul. S-ar putea ca unii proprietari să nu fie atât de deschiși să scadă din prețul chiriei lunare. În acest caz este cel mai bine să negociezi pentru condiții mai bune. De cele mai multe ori proprietarii vor accepta propunerea de a îmbunătăți proprietatea lor, iar, în același timp, vei beneficia de un apartament bine pus la punct.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru inchirierea unui apartament. Sperăm ca să îți găsești apartamentul dorit cât mai repede. Succes în noul an universitar!

proprietatile lunii

proprietatile lunii

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a afla mereu primul despre oferte noi, oportunitati, noutati, preturi si statistici din domeniul imobiliar.

Recenzii